Waarmee kunnen we u helpen?

Lex Takkenberg

Advocaat arbeidsrecht met ruime advies- en proceservaring, korte lijnen, informeel en makkelijk toegankelijk, doortastend, proactief en deskundig.

In mijn werk is mijn hoofddoel altijd om het beste eruit te halen voor de cliënt. Dat betekent dat ik ook altijd kritisch ben richting mijn cliënt om te achterhalen wat nu echt het beste is. En soms blijkt dat dan net iets anders te zijn dan de cliënt zelf dacht. Mijn cliënten waarderen dat ik snel en proactief handel, goed bereikbaar ben en lastige kwesties goed kan vertalen naar een helder en begrijpelijk advies. Daarbij vind ik het belangrijk om altijd echt een advies te geven en niet alleen maar risico’s te benoemen.

Ik ben sinds 2008 advocaat. Voordat ik bij Benthem Gratama begon, heb ik bij een kantoor gewerkt dat zich specialiseert in arbeidsrecht en sociale zekerheid. Ik heb dus ruime ervaring met het arbeidsrecht en zeer specifieke kennis als het gaat om alles wat met zieke werknemers te maken heeft. Denk daarbij aan ontslag en re-integratie. Maar ook aan uitkeringen, zoals ZW en WIA, en dan met name de grote (financiële) gevolgen die dit voor werkgevers kan hebben. Bovendien heb ik veel arbodiensten geadviseerd over vraagstukken op het gebied van privacy, arbocontracten en taakdelegatie.

Naast het arbeidsrecht houd ik mij ook bezig met het verbintenissenrecht, zoals wanprestatie, onrechtmatige daad en incasso’s. Tot slot sta ik een aantal van mijn cliënten bij in hun huurrecht zaken.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten