Waarmee kunnen we u helpen?

Over ons

Benthem Gratama advocaten is een begrip in Zwolle, en een behoorlijk eind erbuiten ook. Elke dag doen wij ons uiterste best om onze goede naam hoog te houden!

Bij Benthem Gratama werken advocaten en juristen die van hun vak houden en die al hun kennis en ervaring inzetten voor onze klanten. Voor ondernemers uit de agrarische sector, de bouw en het vastgoed, maar ook daarbuiten. Ook (semi-)overheden die tegen juridische grenzen aanlopen helpen we vaak uit de brand. Wij staan voor, achter en naast onze klant.

Onze passie voor ondernemers brengt ons ook in andere sectoren dan het vastgoed, de bouw en agrarisch. Wij adviseren in goede en in minder goede tijden over bedrijfsovernames, (her)structureringen, contracten, het opzetten van samenwerkingsvormen of juist het ontvlechten daarvan. Door ons werk als curatoren kennen wij de risico’s van ondernemen als geen ander. Als u ons op tijd toevertrouwt wat uw plannen zijn of waar u tegenaan loopt, kunnen wij die risico’s helpen inschatten en ze voor zijn. Zo hielpen we al heel wat ondernemingen en ondernemers bij het realiseren van hun plannen. En loodsten we hen door moeilijke tijden heen. Ook privé trouwens, met onze advocaten Familie & Gezin.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten