Waarmee kunnen we u helpen?

Opleidingstraject Jong Benthem

Benthem Gratama advocaten belooft haar cliënten vakkundigheid, integere betrokkenheid en oplossingsgerichte samenwerking. Dat vraagt om bevlogen, vitale en deskundige professionals, die leren en ontwikkelen als uitgangspunt nemen. Daarbij gaat het over zoveel meer dan het ontwikkelen van kennis en vaardigheden alleen. Leren en ontwikkelen gaat ook (en misschien wel juist) over bewustwording en leiderschap. Wie ben jij als mens en als professional? Wat zijn jouw kwaliteiten en jouw talenten? Welke waarden zijn voor jou belangrijk? Als je jezelf beter leert kennen,  kom je pas echt in verbinding met jezelf en de ander. En wij denken dat je daarmee een betere advocaat wordt, een betere professional en een waarachtige collega.

Opleidingstraject Jong Benthem

Voor onze instromende juridisch medewerkers en advocaat-stagiairs hebben we, in samenwerking met ELLLA  (Een Leven Lang Leren Academie) het programma Jong Benthem ontwikkeld, dat uitgaat van de pijlers professionele ontwikkeling (vakmanschap) en persoonlijke ontwikkeling (meesterschap), in aansluiting op de beroepsopleiding, zoals aangeboden door de NOvA.

Reflecteren, leren en inspireren

Hiermee helpen wij onze jonge advocaten groeien als professional. In dit programma verbinden wij deze aanstormende talenten met elkaar, laten hen reflecteren, leren en elkaar inspireren, op een manier die bijdraagt aan:

  • Ontmoeting
  • Vakmanschap
  • Persoonlijk leiderschap
  • Samenwerking
  • Een lerende organisatie
  • PLEZIER! ! !

Meer weten?

Wil je meer weten over het programma Jong Benthem of over werken bij Benthem Gratama advocaten in het algemeen, neem dan contact op met Liesbeth van Meerveld.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten