Waarmee kunnen we u helpen?

Arbeidsrecht

Het gezegde ‘ik wens je veel personeel toe’, duidt op de problemen die een ondernemer op zijn hals haalt vanaf het moment dat hij personeel aanneemt. Zeker, we zien heel regelmatig een arbeidsconflict voorbijkomen, een hoogoplopende discussie over een concurrentiebeding of een verschil van mening over de re-integratie van een zieke werknemer.

Voorkomen beter dan genezen

Maar het aantrekken van personeel duidt er ook op dat uw bedrijf floreert. Wij gaan uit van het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’. Wij zitten dan ook het liefst zo vroeg mogelijk met u aan tafel om alle juridische vragen rond de relatie met werknemers te beantwoorden. Heeft u een probleem of een vraag op arbeidsrechtelijk terrein? Hoe eerder u juridisch advies inwint, hoe beter we een gerechtelijke procedure kunnen voorkomen.

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF ARBEIDSRECHT

Mocht een procedure noodzakelijk zijn, dan adviseren wij u over de mogelijkheden. Wij vertellen u wat de voor-en nadelen zijn. Met onze ruime proceservaring gaan wij tot het uiterste om een goed resultaat voor u te behalen. Onze aanpak is gericht op kostenbeheersing, is snel, efficiënt en cliëntgericht.

Voor werkgevers en werknemers

Onze advocaten adviseren en procederen over arbeidsrechtelijke zaken voor het bedrijfsleven, overheden, onderwijsinstellingen en particulieren. We werken voor zowel werkgevers als werknemers en blijven de zaken dus van twee kanten bekijken. Dat houdt ons scherp en hierdoor kunnen we de uitkomst van procedures beter inschatten.

Alle arbeidsrechtelijke vragen

Ons team arbeidsrecht adviseert ondernemers bij alle denkbare arbeidsrechtelijke vragen en problemen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Arbeidscontracten en aanvullingen daarop, zoals een personeelsreglement
  • Problemen rond concurrentie- en relatiebedingen
  • Ontslag, reorganisatie, sociaal plan
  • Arbeidsongeschiktheid en re-integratie
  • Cao-recht
  • Statutair directeurschap
  • Ondernemingsraad- en medezeggenschapskwesties
  • Mediation
  • Ambtenarenrecht
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten