Waarmee kunnen we u helpen?

Advocaat(-stagiair) Bouw- en Vastgoedrecht

Vacature

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een

Advocaat(-stagiair) Bouw- en Vastgoedrecht

Benthem Gratama is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar klanten, werknemers en de samenleving. In onze betrokkenheid opereren wij proactief, pragmatisch, snel en oplossingsgericht.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een advocaat met bij voorkeur drie jaar of meer ervaring op het gebied van Bouw- en Vastgoedrecht met nadruk op civiel bouwrecht. Je hebt onder meer ervaring met het opstellen en beoordelen van bouw-/aannemingsovereenkomsten, ontwikkelingsovereenkomsten en het begeleiden van bouwgeschillen, zowel bij de rechtbank als bij de Raad van Arbitrage.

Jouw profiel

  • Ervaring als advocaat in de Bouw- en Vastgoedsector
  • Communicatief en analytisch sterk
  • Resultaat- en klantgericht
  • Betrokken en een echte teamspeler
  • Flexibel

Het team

Onze sector Bouw & Vastgoed bestaat op dit moment uit vijf advocaten. Zij werken voor klanten in de regio Zwolle, maar ook daarbuiten. Het team is onder meer deskundig in bouwrecht, aanbestedingsrecht, bestuurs- en omgevingsrecht, huurrecht en contractenrecht.

Wij bieden

  • Een professionele en dynamische werkomgeving
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling binnen ons kantoor
  • Een interessante cliëntenkring
  • Een plaats in een team van enthousiaste collega’s om mee samen te werken in een open en informele sfeer
  • Een marktconform salaris

Bedrijfsprofiel

Benthem Gratama is een middelgroot kantoor in Zwolle met circa vijfentwintig advocaten en juristen en een bewindvoerder. Naast de traditionele bijstand bij juridische geschillen, profileren wij ons als strategisch-juridisch betrokken adviseur. Zowel intern als extern richten wij ons voornamelijk op Onderneming & Organisatie (waaronder insolventie), Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Familie & Gezin (waaronder ook erfrecht). Binnen deze aandachtsgebieden bieden wij verschillende disciplines aan, waardoor wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Wij zijn een no-nonsense kantoor met een informele en open werksfeer. Betrokkenheid bij de klant en kantoor vinden wij van groot belang. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend en we zetten onze teamleden in op die onderdelen waar zij goed in zijn. Ons werk geeft ons plezier, voldoening en energie. Onze kennis en expertise is altijd up-to-date. Wij informeren de klant op een begrijpelijke wijze. Samen met de klant bedenken we voor hem de beste oplossing en begeleiden wij hem bij het realiseren van zijn doel.

Enthousiast geworden?

Neem voor meer informatie contact op met mr. Martijn Kerkdijk via tel. 038-4280077. Je kunt ook direct solliciteren door je CV en motivatie vóór te sturen of te mailen naar:

Benthem Gratama advocaten
T.a.v. mevrouw L. van Meerveld
Postbus 1036
8001 BA Zwolle
e-mail: lvanmeerveld@benthemgratama.nl

 

Meer informatie

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten