Waarmee kunnen we u helpen?

Personen- en familierecht

Niet iedereen beseft het dagelijks, maar het personen- en familierecht speelt een grote rol in ieders leven. Onder welke voorwaarden gaan we een huwelijk in, wie hebben er recht op de erfenis, hoe regelen we zo goed mogelijk de echtscheiding, hoe wikkelen we een samenlevingsovereenkomst af: onze advocaten personen- en familierecht weten er raad mee.

Hectische praktijk
De advocaten personen- en familierecht van Benthem Gratama hebben misschien wel de meest hectische praktijk van ons kantoor. De emoties lopen in hun bespreekkamers soms hoog op. Dat hoort er bij, want een verbroken relatie of een sterfgeval in de naaste familie zijn altijd ingrijpende gebeurtenissen. En in al die hectiek is het hun taak het hoofd koel te houden en u direct van goed advies te voorzien, zodat vanaf het begin de juiste beslissingen worden genomen.

Veel verschillende thema’s
Onder het personen- en familierecht zitten vele verschillende thema’s. Ben je net bij elkaar, of ga je juist uit elkaar, zijn er kinderen in het spel, zijn er problemen rond een erfenis? Voor al die thema’s bestaan aparte regels.

Wil je meer weten over een bepaald onderwerp?

Lees alles over familierecht en erfrecht onder Sector Familie & Gezin.
Of klik direct op een van de onderstaande onderwerpen:

Onze familierechtadvocaten hebben de specialisatieopleiding van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) afgerond en zijn naast advocaat ook mediator.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten