Waarmee kunnen we u helpen?

Bestuurs- en omgevingsrecht

Een bestemmingsplan wordt vastgesteld tegen uw zin, een omgevingsvergunning wordt niet verleend, of u heeft te maken met veranderde natuurwetgeving.Voor onze specialisten zijn dit soort zaken dagelijkse kost.

Bestuursrecht

Het bestuursrecht regelt niet alleen de (juridische) relatie tussen burgers en overheid, maar ook tussen overheden onderling. Zowel ondernemers in het vastgoed als ondernemers in de agrarische sector komen regelmatig in aanraking met het bestuursrecht. Daar adviseren de bestuursrechtadvocaten van Benthem Gratama Advocaten graag over. Ze kunnen u ook adviseren over de gevolgen van de wijziging van een bestemmingsplan, de gevolgen van het wijzigen van het ruimtelijk beleid en allerlei diverse ruimtelijke ontwikkelingen.

Bijzondere regels voor de overheid

Onze advocaten hebben veel ervaring in het bijstaan van particulieren, bedrijven, gemeenten, woningcorporaties en andere maatschappelijke organisaties. In alle gevallen waarin er voor overheden bijzondere (rechts)regels gelden, biedt de specialistische kennis van de bestuursrechtspecialisten uitkomst.

Dus krijgt u de gewenste vergunning niet, zit de overheid u dwars of heeft u recht op een subsidie, maar lukt het maar niet hem te ontvangen? Onze advocaten bijten zich er graag in vast waarbij het bereiken van een oplossing het doel is.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten