Waarmee kunnen we u helpen?

Bestuurs- en omgevingsrecht

U vraagt een omgevingsvergunning aan, maar deze wordt niet verleend? In uw omgeving wordt een bestemmingsplan tegen uw zin vastgesteld? Of heeft u te maken met veranderende natuurwetgeving? Onze specialisten zien deze problemen dagelijks voorbij komen en helpen u graag verder.

Het bestuursrecht regelt niet alleen de (juridische) relatie tussen burgers en de overheid, maar ook de relatie tussen overheden onderling. Zowel ondernemers in het vastgoed, als ondernemers in de agrarische sector komen regelmatig in aanraking met het bestuursrecht. Daar adviseren de bestuursrechtspecialisten van Benthem Gratama Advocaten graag over. Ze kunnen u ook adviseren over ruimtelijke ontwikkelingen. Denk aan de gevolgen van de wijziging van een bestemmingsplan, een gebiedsontwikkeling of de gevolgen van het wijzigen van het ruimtelijk beleid.

Bijzondere regels voor de overheid

Onze advocaten hebben veel ervaring in het bijstaan van particulieren, bedrijven, waaronder (ontwikkelnde) bouwbedrijven, gemeenten, woningcorporaties en andere maatschappelijke organisaties. In alle gevallen waarin er voor overheden bijzondere (rechts)regels gelden, biedt de specialistische kennis van de bestuursrechtspecialisten uitkomst.

Dus krijgt u de gewenste vergunning niet, zit de overheid u dwars of heeft u recht op een subsidie, maar lukt het maar niet hem te ontvangen? Onze advocaten bijten zich er graag in vast waarbij het bereiken van een oplossing het doel is.

Specialisten

Onze specialisten op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten