Waarmee kunnen we u helpen?

Uit elkaar

Als een relatie onverhoopt eindigt, komt er veel op je af. Het verbreken van een relatie is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven. In alle emotie is het vaak niet eenvoudig om de juiste afwegingen te maken, terwijl al in de beginfase belangrijke beslissingen genomen moeten worden.

Schakel hulp in

Het is daarom van belang om deskundige hulp in te schakelen, zodat je de bijstand kunt krijgen die jij nodig hebt. Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden om te zien wat in jouw situatie de beste optie is. Op die manier streven we ernaar om je de touwtjes terug in handen te geven.

Om op een ‘goede’ manier uit elkaar te gaan, is het verloop van de scheiding het belangrijkste. Als dit proces goed is, is de uitkomst beter en duurzamer. Al naar gelang de situatie kunnen Kirsty en Mijke voor jou optreden als jouw advocaat of als jullie mediator. Daarnaast kan Kirsty jou ook nog bijstaan in het kader van een overlegscheiding. Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes.

Hoe ga je uit elkaar?

Er zijn verschillende manieren van uit elkaar gaan. Lees hieronder meer over de verschillende manieren van uit elkaar gaan als ook de rol die wij hierin voor jou kunnen vervullen:

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten