Waarmee kunnen we u helpen?

Toetreding Lex Takkenberg als partner bij Benthem Gratama Advocaten

“Lex Takkenberg is op 19 september jl. toegetreden als partner van Benthem Gratama Advocaten. Met het toetreden van Lex zet Benthem Gratama vol in op de verdere uitbouw van het kantoor.”

Op 19 september jl. kon bij Het Notarieel de champagne al vroeg open. Met het zetten van de handtekening is Lex met ingang van 19 september jl. mede-bestuurder en aandeelhouder van Benthem Gratama Advocaten. De toetreding van Lex past perfect binnen de strategie van Benthem Gratama om het kantoor verder uit te bouwen en toonaangevend te laten zijn binnen de sectoren waar het kantoor zich op richt. De andere partners van Benthem Gratama Advocaten, Kirsty Selcraig, Jan Teun Fuller, Sjoerd Commijs en Martijn Kerkdijk, zijn dan ook zeer verheugd met het toetreden van Lex: “Lex is een ervaren en ondernemende advocaat met veel energie die ons kan helpen onze ambities te realiseren. We zijn dan ook heel blij dat Lex ons bestuur wil komen versterken.”

Lex Takkenberg

Lex Takkenberg is advocaat en onder andere gespecialiseerd in arbeidsrecht en huurrecht. Lex heeft inmiddels ruime ervaring in de advocatuur en heeft zeer specifieke kennis opgebouwd met betrekking tot zieke werknemers. Naast het arbeidsrecht en het huurrecht houdt Lex zich bezig met het verbintenissen- en contractenrecht.

“In mijn werk is mijn hoofddoel altijd om het beste eruit te halen voor de cliënt. Dat betekent dat ik ook altijd kritisch ben richting mijn cliënt om te achterhalen wat nu echt het beste is. En soms blijkt dat dan net iets anders te zijn dan de cliënt zelf dacht. Mijn cliënten waarderen dat ik snel en proactief handel, goed bereikbaar ben en lastige kwesties goed kan vertalen naar een helder en begrijpelijk advies. Daarbij vind ik het belangrijk om altijd echt een advies te geven en niet alleen maar risico’s te benoemen.”

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten