Waarmee kunnen we u helpen?

-

Maak vrijblijvend kennis met onze erfrechtadvocaten en mediators tijdens de Dag van het Erfrecht

Kosteloos advies over de afwikkeling van een nalatenschap

Op vrijdag 17 juni a.s. organiseren de vFAS, de VMN, de EPN en de VEAN gezamenlijk de tweede Dag van het Erfrecht. Neem op deze dag contact met ons op en laat u gratis informeren door de erfrechtadvocaten en mediators van Benthem Gratama advocaten. Wij zijn op 17 juni a.s. in de ochtend telefonisch bereikbaar op 038 428 00 77.

Thema: het samengestelde gezin

Dit jaar is er tijdens de Dag van het Erfrecht bijzondere aandacht voor het samengestelde gezin. Wat zijn de gevolgen voor de nalatenschap als een van de ouders opnieuw trouwt? Hebben de kinderen uit het eerdere huwelijk van de nieuwe partner dan ook recht op een deel van de erfenis of niet? Is daarover nagedacht en/of is dat goed geregeld? Maak vóór 17 juni a.s. telefonisch (038 428 00 77) een afspraak.

Dag van het Erfrecht

De Dag van het Erfrecht wordt georganiseerd om het belang van een deskundige begeleiding bij de afwikkeling van erfenissen onder de aandacht te brengen, met waar mogelijk gebruik van mediation, teneinde conflicten te voorkomen. Deze dag is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), de Vereniging van Mediators in het Notariaat (VMN), de vereniging van Estate Planners in het notariaat (EPN) en de vereniging van advocaten gespecialiseerd in het erfrecht (VEAN) in het leven geroepen.

“Het afwikkelen van een erfenis is veelal ingrijpend en voor betrokkenen emotioneel. Als er bij die afwikkeling problemen ontstaan, kan dat de rouwverwerking in de weg staan en is het van belang dat er iemand voor u is die de ontstane problemen vakkundig oplost en u ontzorgt in dit proces, zodat u zo snel mogelijk toekomt aan het afsluiten van een periode.”
– Dineke Buysrogge–

 

Meer weten over de Dag van het Erfrecht?

Kijk op www.dagvanheterfrecht.nl | Betrouwbare achtergrondinformatie en tips over erven en nalatenschap zijn te vinden op www.erven-online.nl

Heeft u een vraag en/of wilt u liever direct een afspraak maken?

Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via het contactformulier van Team Familie & Gezin, door te mailen naar emvanbroekhuizen@benthemgratama.nl of te bellen naar 038 428 00 93 (secretariaat).

Wij helpen u graag verder op 17 juni of een ander moment dat het u uitkomt.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten