Waarmee kunnen we u helpen?

-

Maak tijdens de Dag van het Erfrecht vrijblijvend kennis met onze erfrechtadvocaten en mediators

Kosteloos advies over de afwikkeling van een nalatenschap

Op vrijdag 18 juni a.s. organiseren de vFAS, de VMN, de EPN en de VEAN gezamenlijk de eerste Dag van het Erfrecht. Neem op deze dag contact met ons op en laat u gratis informeren door de erfrechtadvocaten en mediators van Benthem Gratama advocaten. Wij zijn die dag telefonisch bereikbaar op 038 4280077 of via WhatsApp op 06 826 559 42.

Thema: het onterfde kind

Dit jaar is er tijdens de Dag van het Erfrecht bijzondere aandacht voor de positie van het onterfde kind. Wat zijn de gevolgen van een onterving? Hoe kunnen de erfgenamen hiermee omgaan? En welke mogelijkheden zijn er voor het onterfde kind? Maak vóór 18 juni a.s. telefonisch (038 4280077) een afspraak.

Dag van het Erfrecht

De Dag van het Erfrecht wordt georganiseerd om het belang van een deskundige begeleiding bij de afwikkeling van erfenissen onder de aandacht te brengen, met waar mogelijk gebruik van mediation, teneinde conflicten te voorkomen. Deze dag is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), de Vereniging van Mediators in het Notariaat (VMN), de vereniging van Estate Planners in het notariaat (EPN) en de vereniging van advocaten gespecialiseerd in het erfrecht (VEAN) in het leven geroepen.

Het afwikkelen van een erfenis is veelal ingrijpend en voor betrokkenen emotioneel. Als er bij die afwikkeling problemen ontstaan, kan dat de rouwverwerking in de weg staan en is het van belang dat er iemand voor u is die de ontstane problemen vakkundig oplost en u ontzorgt in dit proces, zodat u zo snel mogelijk toekomt aan het afsluiten van een periode.
– Dineke Buysrogge–

 

Meer weten over de Dag van het Erfrecht?

Kijk op www.dagvanheterfrecht.nl | Betrouwbare achtergrondinformatie en tips
over erven en nalatenschap zijn te vinden op www.erven-online.nl

Heeft u een vraag en/of wilt u liever direct een afspraak maken?

Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via het contactformulier van Team Familie & Gezin, door te mailen naar emvanbroekhuizen@benthemgratama.nl of te bellen naar 038 4280093 (secretariaat).

Wij helpen u graag verder op 18 juni of een ander moment dat het u uitkomt.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten