Waarmee kunnen we u helpen?

-

28 juni en 1 juli 2021 | Online lunchsessie Actualiteiten arbeidsrecht

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht? En zoekt u juist praktische tips? Neem deel aan de lunchsessie ACTUALITEITEN ARBEIDSRECHT van Benthem Gratama Advocaten. De sessie is kleinschalig en laagdrempelig, inclusief Q&A.

Ons team arbeidsrecht organiseert deze lunchsessie digitaal (via Teams) tussen 12.00 en 13.00 uur op maandag 28 juni en donderdag 1 juli 2021

Direct aanmelden voor 28 juni Direct aanmelden voor 1 juli

In deze sessie komt aan de orde:

  • Het ‘Advies Arbeidsmarkt’ dat in de SER tot stand is gekomen en dat op 2 juni jl. is gepresenteerd. Wat zijn de hoofdlijnen van dit advies? En wat gaat dit in de praktijk betekenen voor werkgevers?
  • Werkgeversaansprakelijkheid: concrete tips en adviezen voor werkgevers. Hoe kunnen werkgevers voldoen aan de zorgplicht en het risico op aansprakelijkheid beperken? Wat is er op het vlak van werkgeversaansprakelijkheid veranderd voor overheidswerkgevers en ambtenaren sinds 1 januari 2020?
  • Verdere actuele ontwikkelingen.

Deelname is kosteloos. Maximaal 15 deelnemers per sessie.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten