Waarmee kunnen we u helpen?

-

11 en 15 februari 2021 | Online lunchsessie Actualiteiten arbeidsrecht

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht? En zoekt u juist praktische tips? Neem deel aan de lunchsessie ACTUALITEITEN ARBEIDSRECHT van Benthem Gratama Advocaten. De sessie is kleinschalig en laagdrempelig, inclusief Q&A.

Ons team arbeidsrecht organiseert deze lunchsessie digitaal (via Teams) tussen 12.00 en 13.00 uur op 11 en 15 februari 2021

Direct aanmelden voor 11 februari Direct aanmelden voor 15 februari

In de februari-sessie komt aan de orde:

  • De laatste rechtspraak over Corona-discussies tussen werkgevers en werknemers. Mag een werkgever zijn werknemers verplichten een mondkapje te dragen? Mag een werknemer weigeren naar het werk te komen als hij vindt dat de werkgever te weinig beschermingsmaatregelen treft?
  • Ziekte en re-integratie: Wat mogen werkgever en werknemer over en weer van elkaar verwachten? Wat zijn de verplichtingen van werkgever en werknemer in het kader van mediation?
  • Slapende dienstverbanden. Wat is de stand van zaken?

Deelname is kosteloos. Maximaal 15 deelnemers per sessie.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten