Waarmee kunnen we u helpen?

-

Welkom terug, Philine Elzerman!

Na een mooie zijstap van de hoofdroute is Philine Elzerman terug bij ons.

Over Philine

Sinds kort is Philine Elzerman weer bij ons terug als advocaat. Philine neemt een hoop ervaring en expertise op het gebied van huurrecht en arbeidsrecht mee naar Benthem Gratama advocaten. Zij is een fantastische aanvulling voor ons team Onderneming & Organisatie. Wij zijn blij en trots dat we Philine weer tot onze collega mogen rekenen en zij zich weer zal gaan inzetten voor onze klanten. We wensen haar veel werkplezier en veel succes toe!

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten