Waarmee kunnen we u helpen?

-

Arbitrage, bindend advies en mediation

Heeft u wel eens gekeken naar de alternatieven om geschillen te beslechten? Door middel van arbitrage, bindend advies en mediation kunt u vaak op informele wijze tot een oplossing komen. Wij hebben hier ervaring mee en praktische ideeën over.

Arbitrage en bindend advies

Arbitrage en bindend advies zijn goede alternatieven voor een procedure bij de rechtbank. Onze advocaten beschikken over de juiste deskundigheid om een arbitrage- en bindendadviesprocedure te voeren of als arbiter of bindend adviseur op te treden. Niet alleen vanwege hun juridische kennis, maar juist ook door hun ervaring in uw bedrijfstak. De schriftelijke procedure kan snel worden opgestart en vlot worden doorlopen. Daarnaast hebben wij bij ons op kantoor de ruimte om u te ontvangen, waarbij iedereen volgens RIVM-voorschriften voldoende afstand kan houden. Kijk voor meer informatie over arbitrage en bindend advies op onze website.

Mediation

Tijdens een mediation lossen partijen hun geschillen op door bemiddeling. Echtscheidingen worden al vaak in onderling overleg geregeld, maar ook arbeidsgeschillen, conflicten met buren of bijvoorbeeld een stagnerend bouwproject kunnen door middel van mediation worden opgelost. Dit kan sneller dan met een gerechtelijke procedure. Wij hebben een aantal specialisten in dienst die u kunnen helpen. Kijk voor meer informatie over mediation op onze website.

Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten