Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama advocaten blijft u ondersteunen

Het is een moeilijke en uitdagende tijd voor ons allemaal. In deze periode heeft gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Als bedrijf nemen wij dan ook onze verantwoordelijkheid door de richtlijnen van de Rijksoverheid te volgen. Dit betekent onder andere dat onze medewerkers zoveel mogelijk thuis werken en wij sociale contacten zoveel als mogelijk beperken.

Wij blijven u echter ondersteunen op de manier die u van ons gewend bent, met maximale inzet. Juist bij u zullen in deze periode bijzonder veel vragen leven over uw personeel, bedrijfsvoering, overeenkomsten, etc. Wij blijven daarom voor u bereikbaar per e-mail (info@benthemgratama.nl) en telefonisch tijdens kantooruren op 038 428 00 77. Uiteraard is uw contactpersoon ook per e-mail of (mobiele) telefoon voor u bereikbaar. Daarnaast zullen wij eventueel andere digitale middelen inzetten om onze communicatie met u zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Gratis ondernemersspreekuur
Met ingang van woensdag 25 maart a.s. starten wij met een dagelijks en gratis ondernemersspreekuur. Tijdens dat spreekuur kunt u bij ons terecht met korte en dringende vragen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken tussen 14.00 en 16.00 uur via 038 428 00 77. Als u aangeeft met welke hulpvraag u het ondernemersspreekuur belt, wordt u direct doorverbonden met de juiste specialist van ons kantoor.

Heeft u vragen over onze dienstverlening in de komende periode, neem dan contact met ons op.

Wij wensen u veel succes en gezondheid toe.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten