Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama advocaten aanwezig op RMV beurs Hardenberg

Team Agrarisch & Grondzaken

Van 29 tot en met 31 oktober kunt u de advocaten van Benthem Gratama weer ontmoeten in de eigen stand (318) in hal 3 op de RMV beurs in Hardenberg. Zij staan voor u klaar om vragen te beantwoorden rondom allerlei onderwerpen aangaande uw bedrijf.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in Agrarisch recht en Grondzaken en hebben met name het afgelopen jaar landelijk veel boeren kunnen bijstaan op het gebied van fosfaatrecht. Verder zijn ze gespecialiseerd in o.a. erfrecht, pachtrecht, contractenrecht en bestuurs- en omgevingsrecht. Naast Agrarisch en Grondzaken is Benthem Gratama ook gespecialiseerd Onderneming en Organisatie, Bouw & vastgoed en Familie & Gezin.

Stikstofproblematiek, maatregelen en mogelijkheden voor de agrarische sector

Onze collega’s Ferieke Boesberg en Esther Wijnne-Oosterhoff zullen op woensdag 30 en donderdag 31 oktober om 16.00 en 19.30 uur u vanuit het kennistheater in hal 7 informeren over de maatregelen en mogelijkheden voor de agrarische sector met betrekking tot de stikstofproblematiek. U kunt met onze specialisten napraten over dit onderwerp in onze stand (318).

Stichting Zorg om Boer en Tuinder

Ook kunt u in onze stand vrijwilligers ontmoeten van de stichting Zorg om Boer en Tuinder; een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die een luisterend oor biedt aan boeren en tuinders die zich zorgen maken over hun financiƫle situatie, welke kant het bedrijf op moet of worstelen met andere vragen.

Team Agrarisch & Grondzaken
038 428 00 77
info@benthemgratama.nl
www.benthemgratama.nl

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten