Waarmee kunnen we u helpen?

-

Om deze redenen neemt het aantal bedrijven snel af.

Sjoerd Commijs, advocaat Agrarisch & Grondzaken is geïnterviewd over mogelijke trends met betrekking tot de agrarische sector door de uitgeverij van Boerderij. In dit artikel geven diverse verschillende deskundigen (bekende accountantskantoren, financiële instellingen, e.a.) hun mening over het onderwerp ‘Om deze reden neemt het aantal bedrijven af’.

Trend: ‘Meer nadenken over stoppen en dat ook bespreken’

Sjoerd Commijs van Van Benthem en Gratama advocaten en voorzitter van de vereniging agrarische advocaten ziet een duidelijke trend dat boeren meer nadenken over stoppen en dat ook bespreken.

“Mensen komen meestal met een advocaat in aanraking als er een probleem is. Denk aan echtscheiding of een samenwerkingsverband dat stukloopt. Dan moet overlegd worden hoe verder. Voorheen”, zo signaleert Commijs, “was stoppen geen optie. Punt. Nu is het vaak juist wel bespreekbaar.” Hij vindt het lastig in aantallen uit te drukken, maar spreekt over een verdubbeling.

Lees hier het hele artikel ‘Om deze reden neemt het aantal bedrijven af’, gepubliceerd op de website van De Boerderij.

 

Sjoerd Commijs
NScommijs@benthemgratama.nl
(038) 428 00 72

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten