Waarmee kunnen we u helpen?

-

Workshop van Benthem Gratama Advocaten tijdens het najaarsseminar van de VAB

Op 22 november geeft Sjoerd Commijs, advocaat bij Benthem Gratama, onder de titel “Juridische aspecten bij het doorgeven van een bedrijf’ een workshop voor agrarische bedrijfsadviseurs tijdens het najaarsseminar in Apeldoorn.

Najaarsseminar: Stoppen, doorgaan, doorgeven.

De Vereniging van Agrarisch Bedrijfsadviseurs houdt op 22 november haar najaarsseminar rondom het thema ‘stoppen, doorgaan of doorgeven’.  Het blijkt dat veel Nederlandse agrarische bedrijven momenteel gerund worden door ondernemers ouder dan vijftig jaar. Of deze boeren gaan stoppen of doorgaan en doorgeven, dat wordt de komende jaren duidelijk. Stoppen is een optie waar vaak een taboe omheen hangt. Maar zelfs als er een opvolger is, gaat het doorgeven niet altijd even gemakkelijk en zijn verschillende juridische constructies denkbaar. In de workshop “juridische aspecten bij doorgeven’ van Sjoerd Commijs, wordt naast de juridische aspecten ook een ingewikkelder concept besproken.

Het najaarsseminar biedt dit jaar extra veel workshops rondom de ins en outs van deze vraagstukken. Geïnteresseerd? Kijk op de website van de Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs voor meer informatie over het programma of klik hier.

Sjoerd Commijs
NSCommijs@benthemgratama.nl

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten