Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama advocaten aanwezig op RMV beurs Hardenberg

Van 30 oktober tot en met 1 november kunt u de advocaten van Benthem Gratama weer ontmoeten in de eigen stand in hal 3 op de RMV beurs in Hardenberg. Zij staan voor u klaar om vragen te beantwoorden rondom allerlei onderwerpen aangaande uw bedrijf.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in Agrarisch recht en Grondzaken en hebben met name het afgelopen jaar landelijk veel boeren kunnen bijstaan op het gebied van fosfaatrecht. Verder zijn ze gespecialiseerd in o.a. erfrecht, pachtrecht, contractenrecht en bestuurs- en omgevingsrecht. Naast Agrarisch en Grondzaken is Benthem Gratama ook gespecialiseerd Onderneming en Organisatie, Bouw & vastgoed en Familie & Gezin.

Dit jaar kunt u in onze stand kennismaken met de stichting Zorg om Boer en Tuinder; een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die een luisterend oor biedt aan boeren en tuinders die zich zorgen maken over hun financiƫle situatie, welke kant het bedrijf op moet of worstelen met andere vragen.

Team Agrarisch & Grondzaken
038 428 00 77
www.benthemgratama.nl

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten