Waarmee kunnen we u helpen?

-

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Benthem Gratama Advocaten is een begrip in Zwolle, en een behoorlijk eind erbuiten ook. Door diverse ontwikkelingen zijn er regelmatig vacatures. Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.

Benthem Gratama advocaten

Benthem Gratama is een middelgroot kantoor in Zwolle met 28 advocaten en juristen en 15 medewerkers die zich bezighouden met stafwerkzaamheden en ondersteuning. Wij richten ons voornamelijk op de sectoren Onderneming & Organisatie, Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Personen- en Familierecht.

Wij zijn een no-nonsense kantoor met een informele en open werksfeer. Wij opereren proactief, pragmatisch, snel en oplossingsgericht. Betrokkenheid bij de klant en kantoor vinden wij van groot belang. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend en we zetten onze mensen in op de onderdelen waar zij goed in zijn.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan bij een leuk kantoor? Kijk dan hier voor een overzicht van actuele vacatures.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten