Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama Advocaten breidt verder uit

We zijn blij Kristian Weinans te verwelkomen binnen ons kantoor. Kristian is met ingang van 1 september jl. als jurist in dienst getreden. Met zijn ervaring in de agrarische sector komt hij het team Agrarisch en Grondzaken versterken. Kristian zal zich voornamelijk richten op agrarisch- en onteigeningsrecht, bestuurs- en omgevingsrecht en fosfaatrechten.

Met de komst van Kristian zijn er dit jaar al 6 advocaten en juristen aan de slag gegaan bij Benthem Gratama Advocaten. Zo geeft Benthem Gratama Advocaten verdere invulling aan haar strategie, waarbij het kantoor zich vooral richt op de sectoren Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Onderneming & Organisatie.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten