Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama breidt verder uit

Na de komst van Martijn Limberger en Ferieke Boesberg eerder dit jaar, is het team van advocaten en juristen van Benthem Gratama Advocaten onlangs verder uitgebreid.

Lindy Burgman

Met ingang van 1 juni jl. is Lindy Burgman als jurist in dienst getreden. Lindy zal zich als jurist binnen de teams Bouw & Vastgoed en Onderneming & Organisatie voornamelijk richten op het aansprakelijkheidsrecht in brede zin, verzekeringsrecht en huurrecht.

Dineke Buysrogge

Verder is Dineke Buysrogge met ingang van 1 juli als advocaat werkzaam bij Benthem Gratama Advocaten. Dineke zal binnen het team Agrarisch & Grondzaken werkzaam zijn op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht en personen- en familierecht, alsmede erfrecht.

Anke Eshuis

Ook Anke Eshuis is toegetreden tot het team Agrarisch & Grondzaken. Zij richt zich als jurist voornamelijk op het adviseren en begeleiden van agrariërs op het gebied van fosfaatrechten.

Met de komst van deze drie advocaten en juristen geeft Benthem Gratama Advocaten verdere invulling aan haar strategie, waarbij het kantoor zich vooral richt op de sectoren Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Onderneming & Organisatie. In totaal werken er 28 advocaten en juristen bij Benthem Gratama Advocaten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten