Waarmee kunnen we u helpen?

-

Verdere uitbreiding team Agrarisch en Grondzaken van Benthem Gratama Advocaten

Met ingang van 1 maart jl. is mr. Ferieke Boesberg als jurist bij Benthem Gratama Advocaten in dienst getreden. Ferieke heeft ruim 7 jaar ervaring en zal zich voornamelijk gaan bezig houden met grondzaken en ruimtelijk bestuursrecht.

De komst van Ferieke Boesberg betekent een verdere uitbreiding van het team Agrarisch en Grondzaken, dat inmiddels bestaat uit 13 advocaten en juristen met elk een eigen discipline. Het team Agrarisch en Grondzaken richt zich op de agrarische sector en zaken in het landelijke gebied. Het team bedient ondernemers, particuliere grondbezitters, instellingen en overheden in heel Nederland.

Benthem Gratama Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met 26 advocaten en juristen. Het kantoor richt zich vooral op Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken, Onderneming & Organisatie en Familie & Gezin en heeft in de sectoren inmiddels een stevige positie opgebouwd.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten