Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama begeleidt deal Boom Uitgevers en NDC Media

Boom uitgevers Nieuwsmedia (BuN), onderdeel van Koninklijke Boom uitgevers, is overgenomen door NDC Media Group (NDC). Met de stap versterkt mediabedrijf NDC zijn positie in de door disruptie sterk veranderende mediawereld. Diverse adviesorganisaties hebben de transactie tussen NDC en Koninklijke Boom uitgevers begeleid.

Koper NDC en verkoper Koninklijk Boom uitgevers zijn door de diverse adviesorganisaties bijgestaan gedurende de transactie. Zo kreeg verkoper Koninklijke Boom uitgevers M&A Advisory van de corporate finance praktijk van Deloitte (dealteam: Remco Goes, Geert Moed, Ahmad Alves) en werd juridisch advies verzorgd door Benthem Gratama Advocaten, in de persoon van Martijn Kerkdijk en Christine Huisman. Koper NDC Mediagroep werd op het gebied van M&A advies bijgestaan door NIBC Bank (dealteam: Ernst Berger, Mark Zuidema, Nanouk Verasdonck, Job de Fijter, Rosalinde Habermehl) en legal advisory werd gegeven door een team van Trip Law (Johan Stoker en Romana Bremer). Tenslotte werd Transaction Support verzorgd door Sincerius, een financiële due diligence boutique die zich volledig toelegt op het verstrekken van financieel transactieadvies voor acquisities, desinvesteringen en management buy-outs of buy-ins. Het dealteam bestond uit: Thomas Daemen, Joost Siemensma, Arie Streefkerk en Herman Mulder.

 

Lees het uitgebreide bericht op Consultancy.nl

Afbeelding: Consultancy.nl 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten