Waarmee kunnen we u helpen?

-

Gratis advies over scheiden tijden de vFAS Dag van de Scheiding | Vrijdag 9 september 2016

Gratis scheidingscheck op de vFAS Dag van de Scheiding header

Op vrijdag 9 september 2016 vragen advocaten van de vFAS aandacht voor het onderwerp ‘echtscheiden’ en het belang van een goede begeleiding bij scheiding. Je kunt tijdens deze dag bij Benthem Gratama Advocaten terecht voor al je vragen over echtscheiden en een gratis scheidingscheck. Team Familierecht en Erfrecht staat tijdens de Dag van de Scheiding voor je klaar om je vrijblijvend te informeren en adviseren over echtscheiden en alles wat daar bij komt kijken.

‘Echtscheiden’ is de laatste jaren volop in het nieuws. En dat is niet voor niets, want één op de drie huwelijken loopt stuk, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Daarom heeft de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) de jaarlijkse ‘vFAS Dag van de Scheiding’ in het leven geroepen. Tijdens de Dag van de Scheiding openen ruim 700 kantoren die zijn aangesloten bij de vFAS hun deuren voor het publiek.

Lees hier meer over de Dag van de Scheiding of klik op:

banner-320x50

 

Gratis scheidingscheck

Op vrijdag 9 september a.s. kun je tussen 09:00 en 17:00 kennis maken met onze familierechtspecialisten Kirsty, Joan en Corina. Zij beantwoorden graag je vragen over echtscheiding en kunnen daarbij een gratis scheidingscheck uitvoeren.

Kom je ook?

  • Loop binnen op 9 september a.s. tussen 09.00 – 17.00 uur!
    Ons adres is: Burgemeester van Roijensingel 2, 8011 CS Zwolle.
  • Of plan hier alvast een afspraak in of plan een afspraak via het secretariaat, tel: 038 428 00 93

Uit elkaar, met respect voor elkaar

Een echtscheiding hoeft niet uit te monden in een vechtscheiding. Tijdens een scheiding komt er veel op je af en moeten er belangrijke beslissingen genomen worden. Wij zijn er voor jou om de juiste beslissingen te maken, waarin beide partijen tevreden zijn. Samen met jou werken wij naar een oplossing: uit elkaar maar wel met respect voor elkaar.

Familierechtspecialisten Kirsty, Joan en Corina

Als vFAS-advocaat-scheidingsmediator beschikken Kirsty, Joan en Corina over kennis op het relationele- en emotionele gebied van zowel volwassenen als kinderen maar ook over de benodigde actuele juridische kennis om de echtscheiding goed te kunnen begeleiden. Zij zijn reeds jarenlang werkzaam in het familierecht en adviseren dagelijks over onderwerpen als alimentatie, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en het ouderschapsplan.

Heb je een vraag en wil je liever direct een afspraak maken?

Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via het contactformulier van Team Familierecht en Erfrecht, door te mailen naar info@benthemgratama.nl of te bellen naar 038 428 00 93 (secretariaat).

Uiteraard ben je ook gewoon welkom tijdens de Dag van de Scheiding.
Wij helpen je graag verder.

 

Meer informatie over scheiden?

Bekijk onze speciale online omgeving voor Familierecht- en Erfrechtzaken

 

 

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten