Waarmee kunnen we u helpen?

-

NIEUW | Online omgeving Familierecht en Erfrecht

 

Graag presenteren wij je onze nieuwe online omgeving voor Familierecht en Erfrecht. Dé plek waar je veel online informatie kunt vinden over onderwerpen als:

 • Bij elkaar
  Je wilt je relatie graag vastleggen, maar wat komt daar allemaal bij kijken? Ga je trouwen of kies je voor  een samenlevingsovereenkomst of geregistreerd partnerschap, met of zonder partnerschapsvoorwaarden? Lees meer
 • Uit elkaar
  Als je  relatie onverhoopt eindigt, komt er veel op je af. Het verbreken van een relatie is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven, waardoor het vaak niet eenvoudig is om de juiste afwegingen te maken. Het is daarom van belang om deskundige hulp in te schakelen, zodat je de bijstand kunt krijgen die jij nodig hebt. Lees meer
 • Kinderen
  Het verbreken van een relatie heeft vaak ook een grote impact op kinderen. De basisveiligheid van een kind is heel belangrijk als ook het actief voorkomen dat het kind in een loyaliteitsconflict terecht komt. Er zijn in deze situatie een aantal praktische handvaten die voor ouders/stiefouders behulpzaam kunnen zijn. Lees meer
 • Ondernemers
  Als ondernemer heb jij je eigen, specifieke belangen in een scheidingssituatie. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor jouw bedrijf en voor de mensen die daar werken. Je wilt de continuïteit van jouw bedrijf bewaken. Wat gebeurt er met jouw onderneming bij echtscheiding? Lees meer
 • Financieel
  Nadat jullie weten hoe jullie  uit elkaar gaan (mediation, ieder een eigen advocaat of via de overlegscheiding) en afspraken over de kinderen hebben gemaakt, komt het onderwerp financiën om de hoek kijken. Je wilt weten hoe je ervoor staat, wat er verdeeld moet worden, hoeveel jullie huis waard is en hoe het zit met jullie polissen en pensioen.  Het is logisch dat veel mensen zich daardoor zorgen maken over hun financiële toekomst na een echtscheiding. Lees meer
 • Erfrecht
  Het overlijden van een dierbare brengt altijd veel emoties met zich mee. Echt tijd om bij het verdriet stil te staan is er vaak niet, laat staan om gelijk de juiste beslissingen te nemen over erfrechtelijke onderwerpen. Terwijl dat toch zo belangrijk is. Lees meer

Team Familierecht en Erfrecht

Met Team Familierecht en Erfrecht zetten staan we graag voor jou klaar . Om je beter van dienst te kunnen zijn en je alvast een stapje op weg te helpen, was een uitbreiding van onze online omgeving een logische zet: informatie, artikelen & tips, handig gebundeld op één plaats.

Geef je mening

We zijn benieuwd naar jouw mening. Heb je vragen naar aanleiding van je bezoek aan onze website ? Waar zou je graag nog meer over willen lezen?
Mis je nog informatie of heb je tips voor ons?

Laat het ons weten!

 
Namens Team Familierecht en Erfrecht

Kirsty Selcraig 2015

 

Kirsty Selcraig
T: 038 428 0093
E: khpselcraig@benthemgratama.nl

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten