Waarmee kunnen we u helpen?

-

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt beloond met MVO Prijs Regio Zwolle

DORZ - MVO header

De stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) organiseert voor 2015 weer de ‘MVO Prijs Regio Zwolle’, in navolging op het succes van 2013. De MVO prijs is een initiatief van DORZ, Natuur en Milieu Overijssel (NMO) en Zienenergie en beloont vooruitstrevende ondernemers in regio Zwolle die maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

DORZ MVO header 3 logo's

Wat houdt de MVO Prijs in?

De MVO Prijs is een tweejaarlijkse prijs die kan worden gewonnen door ondernemers die bewust zijn van samenleving en milieu in hun bedrijfsvoering. Hierbij gaan ze maatschappelijk verantwoord en milieubewust te werk. Door de toekenning van de MVO Prijs trachten DORZ, NMO en Zienenergie,  maatschappelijk verantwoorde ondernemers in regio Zwolle te stimuleren en een inspiratie te laten zijn voor andere ondernemers in hun omgeving. Bij succesvol ondernemen mag men de toekomst van mens en milieu namelijk niet uit het oog verliezen.

Meedoen aan deze wedstrijd?

Bent u bewust bezig met duurzaam ondernemen? Bent u dé maatschappelijk verantwoorde ondernemer van 2015? En bevindt uw bedrijf zich in één van de 17 gemeenten in de (economische) regio Zwolle?

Geef u dan vóór vrijdag 18 september 2015 op voor de MVO Prijs Regio Zwolle via:
Aanmelden MVO award

U kunt ook andere ondernemers voordragen. Een onafhankelijke vakjury zal de inzendingen vervolgens beoordelen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de grootste ondernemersorganisatie van Nederland, VNO/NCW, zal de uiteindelijke winnaar en opvolger van Wezenberg Transport uit IJsselmuiden (2013) bekend gemaakt worden.

 

“Wij hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan, u ook?”

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over de MVO Prijs of informatie over deelname? Lees dan de ‘Toelichting MVO award‘ of neem contact op met bestuurslid mr. Bram van de Kam. Hij helpt u graag verder.

 

 

 

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten