Waarmee kunnen we u helpen?

-

Gratis advies over scheiden tijdens de Dag van de Scheiding 2015

Header Mariska en Kirsty 2Op vrijdag 11 september 2015 vragen advocaten van de vFAS aandacht voor het onderwerp ‘echtscheiden’ en het belang van een goede begeleiding bij scheiding. U kunt tijdens deze dag bij Benthem Gratama terecht voor al uw vragen over echtscheiden en een gratis scheidingscheck. Onze familierechtspecialisten Kirsty en Mariska staan tijdens de Dag van de Scheiding voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en adviseren over echtscheiden en alles wat daar bij komt kijken.

‘Echtscheiden’ is de laatste jaren een veelbesproken onderwerp. En dat is niet voor niets, want één op de drie huwelijken loopt stuk, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Daarom heeft de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’ in het leven geroepen. Tijdens de Dag van de Scheiding openen ruim 700 kantoren die zijn aangesloten bij de vFAS hun deuren voor het publiek. Lees hier meer over de Dag van de Scheiding of klik op onderstaande banner:

banner-320x50

Gratis scheidingscheck

Op 11 september kunt u tussen 09:00 en 17:00 kennis maken met onze familierechtspecialisten Kirsty en Mariska. Zij beantwoorden graag uw vragen over echtscheiding en kunnen een gratis scheidingscheck uitvoeren. U kunt vooraf een afspraak met hen inplannen door te mailen naar info@benthemgratama.nl of te bellen met het secretariaat via 038 428 00 77. Gewoon binnenlopen op 11 september kan natuurlijk ook! Ons adres is: Burgemeester van Roijensingel 2, 8011 CS Zwolle. Plan hier alvast uw afspraak in.

Uit elkaar, met respect voor elkaar

Een echtscheiding hoeft niet uit te monden in een vechtscheiding. Tijdens een scheiding komt er veel op u af en moeten er belangrijke beslissingen genomen worden. Wij zijn er voor u om de juiste beslissingen te maken, waarin beide partijen tevreden zijn. Samen met u werken wij naar een oplossing: uit elkaar maar wel met respect voor elkaar.

Familierechtspecialisten Mariska en Kirsty

Als vFAS-advocaat-scheidingsmediator beschikken Kirsty en Mariska over kennis op het relationele- en emotionele gebied van zowel volwassenen als kinderen maar ook over de benodigde actuele juridische kennis om de echtscheiding goed te kunnen begeleiden. Zij zijn reeds jarenlang werkzaam in het familierecht en adviseren dagelijks over onderwerpen als alimentatie, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en het ouderschapsplan.

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken?

Neem dan vooral eens contact op met onze specialisten op het gebied van Familierecht. U kunt contact opnemen door te mailen naar info@benthemgratama.nl, te bellen naar 038 428 00 77 of onderstaand formulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook gewoon langs komen tijdens de Dag van de Scheiding. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten