Waarmee kunnen we u helpen?

-

Mobiliteitsbattle: besparen met slimmer reizen

Mobiliteitsbattle header

Vanaf 1 september2015  gaan een aantal bedrijven en instellingen uit Zwolle en Kampen de onderlinge strijd met elkaar aan om gedurende een half jaar zo min mogelijk brandstof te verbruiken en spitsrijden te vermijden. Bewustwording van duurzaam ondernemen heeft kostenbesparing, verbetering van milieu en veiligheid en  efficiëntie van werken en reizen tot gevolg.

Team-DORZ-mobiliteitsbattle4Een van de deelnemers is Stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ). Het DORZ-team bestaat uit bestuursleden: Bram van de Kam (Benthem Gratama advocaten), Gerard Bosman (Bosman Bouwadvies), en Peter van de Streek (Countus accountants + adviseurs). De mannen van Team DORZ zijn zeer gemotiveerd en gaan daarbij voor een maximale prestatie in deze battle.

Bestuurslid mr. Bram van de Kam gaat de strijd graag aan:
“Duurzaam ondernemen is bewustwording, het begint klein en altijd bij jezelf.”

 

Wat houdt de Mobiliteitsbattle Zwolle-Kampen 2015 precies in?

De deelnemers kunnen punten verdienen door spitsrijden te vermijden, op tijd te schakelen, minder hard op te trekken en remmen of bijvoorbeeld de auto een dag thuis te laten staan. Om dit te kunnen monitoren krijgen de deelnemers een zogenaamde ‘connector’ in hun auto geïnstalleerd welke het rijgedrag als ook de routeinformatie registreert. De uitkomsten kunnen vervolgens online bekeken worden. Door het continue inzicht in eigen rijgedrag kunnen deelnemers meteen maatregelen nemen. Daarnaast krijgen de deelnemers een maandelijkse rapportage met de tussenstand en analyses. De organisatie die aan het eind van de rit het meeste punten heeft, wint de Mobiliteitsbattle. De winnaar wordt in februari 2016 bekend gemaakt.

 

Meer informatie over DORZ

Meer informatie over de Mobiliteitsbattle Zwolle – Kampen 2015

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten