Waarmee kunnen we u helpen?

-

Verslag 6 in OAD faillissementen uitgesteld tot 1 november 2015

Oad-logo-headerIn tegenstelling tot hetgeen in de op 1 april 2015 gepubliceerde faillissementsverslagen van de OAD-vennootschappen (verslagen nummer 5) staat vermeld, zijn op 1 juli 2015 geen nieuwe faillissementsverslagen gepubliceerd. Op verzoek van curatoren Meulenberg en Stekelenburg heeft de rechter-commissaris aan hen uitstel verleend tot 1 november 2015 voor het indienen van de volgende verslagen (verslagen nummer 6).

Reeds nu wijzen curatoren er op dat de omvang/complexiteit van de diverse onderzoeken en de daarbij in acht te nemen zorgvuldigheid maken dat niet verwacht mag worden dat tegen die tijd nieuws over de uitkomst van diverse onderzoeken te melden valt. De ervaring leert dat dergelijke onderzoeken, nadat zij eenmaal zijn aangevangen, geruime tijd in beslag nemen. Het gaat daarbij, in sommige gevallen, eerder over een periode van jaren dan maanden.

Contactinformatie OAD faillissement

Gezien de  grootte van het faillissement verzoeken wij u om zoveel mogelijk via e-mail (crediteurenoad@benthemgratama.nl) dan wel schriftelijk met ons te communiceren en de website in de gaten te houden.

Lees meer over het faillissement van OAD:

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten