Waarmee kunnen we u helpen?

-

Kennissessie ‘Update Wwz’ | 25 juni 2015

Wet werk en zekerheid - bent u op de hoogte

Per 1 juli 2015 gaat het roer om in arbeidsrechtland. De Wet werk en zekerheid wijzigt o.a. flexibele arbeidsrelaties en het ontslagrecht. Op donderdag 25 juni a.s. organiseren wij daarom voor u een kennissessie ‘Update Wwz’.

Tijdens deze kennissessie zetten Arbeidsrechtspecialisten Marjan Peters en Philine Elzerman de hoofdlijnen voor u op een rij, inclusief de meest recente wijzigingen en praten u graag bij aan de hand van praktische voorbeelden.

“Ken de mogelijkheden en de valkuilen die de Wwz meebrengt
op het gebied van ontslag en transitievergoeding”

Locatie & tijd

Bilderberg Grand Hotel WientjesDe kennissessie wordt gehouden in het centraal gelegen Bilderberg Grand Hotel WientjesStationsweg 7, 8011 CZ te Zwolle. U kunt vanaf 14.30 uur inlopen, waarbij u ontvangen wordt met koffie en thee. Om 15.00 uur begint het eerste deel van de kennissessie. Na een korte pauze zal de kennissessie om 16.00 uur voortgezet worden. Na afloop bent u van harte welkom voor een borrel in het gezellige Grand Café.

 

Heeft u zich nog niet ingeschreven?

Inschrijven kan o.v.v. kennissessie Wwz via: seminar@benthemgratama.nl of via onderstaande knop:

Direct inschrijven knop

De kennissessie is geheel gratis en vrijblijvend. Let op: er zijn nog enkele stoelen beschikbaar. 

 

Wilt u ook op de hoogte blijven van ontwikkelingen rond de Wet werk en zekerheid?

Middels een speciale nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van zowel de ontwikkelingen van de Wet werk en zekerheid als ook ander nieuws op het gebied van arbeidsrecht. Meld u hier aan

Heeft u tussendoor vragen of wilt u advies, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Neem gerust contact op met één van onze specialisten van het arbeidsrecht.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten