Waarmee kunnen we u helpen?

-

Geslaagd lustrum ontbijt | 5-jarig bestaan RMcD Business Breakfastclub Zwolle

ontbijt 1 header

Het vijfjarig bestaan van RMcD Business Breakfastclub Zwolle werd afgelopen dinsdag 17 maart groots gevierd met een heerlijk ontbijt voor bijna 150 gasten, met gedimd licht en op de achtergrond sfeervolle live-pianomuziek. Het feestelijk aangeklede ontbijt werd verzorgd op locatie van de Sligro in Zwolle, in samenwerking met Stern Party Service, Jansen Vastgoed en PBN Music & Events. Ook voor klanten van de Sligro die al vroeg hun inkopen deden, was het een bijzonder schouwspel. 

ontbijt 8

Lustrum ontbijt RMcD – 17 maart (foto: Eva Posthuma)

Succes RMcD Business Breakfastclub

In vijf jaar tijd is RMcD Business Breakfastclub Zwolle uitgegroeid tot een business club met 190 leden. Leden komen elke derde dinsdag van de maand bijeen om te netwerken tijdens het ontbijt, dat steeds plaatsvindt op een andere locatie bij één van de leden. Daarnaast steunen zij het Ronald McDonald Huis Zwolle door betaling van een ledenbijdrage van € 250 per jaar. De afgelopen jaren hebben de leden zo maar liefst € 190.000 bijeen gebracht voor het goede doel. De club streeft ernaar eind 2015 zelfs een bedrag van € 50.000 bij elkaar te brengen. Een goede zaak, omdat het huis niet kan rekenen op subsidie vanuit de overheid, maar volledig afhankelijk is van giften.

Een appeltje om in te bijten…

Na het ontbijt stond er voor elke gast een goodiebag klaar, gevuld met producten en diensten die door de leden ter beschikking zijn gesteld. Ook Benthem Gratama heeft hieraan bijgedragen met een speciale RMcD-leden actie. Bedrukte appeltjes met een aanbod van 1 uur gratis juridisch advies en het tweede uur met korting en donatie aan RMcD. Wij zetten graag onze tanden erin!

 

Bekijk hier het fotoverslag van het lustrum ontbijt (door: Eva Posthuma)

 

Foto’s: Eva Posthuma

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten