Waarmee kunnen we u helpen?

-

Pleeggrootouders centraal

Juridische bijstand voor pleeggrootouders

Afgelopen woensdag (8 oktober 2014) vond een succesvolle Landelijke Pleeggrootouderdag plaats te Amersfoort. Het doel van deze dag was om pleeggrootouders te informeren en in het zonnetje te zetten middels interessante lezingen en workshops. Dit alles werd georganiseerd door de SBPN (Stichting Belangenbehartiging Pleeggrootouders Nederland).

De SBPN is een stichting die informatie biedt aan grootouders die hun kleinkind opvoeden. Het pleeggrootouderschap is namelijk niet makkelijk. Niet alleen de dagelijkse zorg voor hun kleinkind vraagt de aandacht van de pleeggrootouders, maar ook de diverse hulpverlening daaromheen. Ook komen er vaak allerlei juridische zaken bij kijken.

Juridische bijstand voor pleeggrootouders

Aan de SBPN hebben zich een aantal advocatenkantoren gebonden. Familierechtspecialisten van Kooi Advocaten B.V., Benthem Gratama Advocaten, Van der Goen Advocaten, Visser Quispel Heidema Advocaten en Küppers & CO advocaten staan klaar voor pleeggrootouders middels een geheel vrijblijvend telefoongesprek. In dit telefoongesprek kunnen vragen gesteld worden en komen eventuele vervolgstappen aan de orde. Ook denken zij graag mee over de financiële consequenties van (mogelijke) rechtsbijstand.

Contact & informatie

Heeft u juridische vragen over het pleeggrootouderschap? Neem dan contact op met Team Familierecht en Erfrecht. Zij helpen u graag verder. Meer informatie en contactgegevens van de andere deelnemende familierechtspecialisten vindt u in de flyer voor pleeggrootouders.

 

Download hier de flyer

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten