Waarmee kunnen we u helpen?

-

Bereikbaarheid Benthem Gratama tijdens vakantie

De zomervakantie is in volle gang. De kinderen zijn vrij van school en we genieten van de lange zomeravonden. Ook tijdens de zomervakantie is Benthem Gratama bereikbaar voor uw vragen.  Ons kantoor is van maandag tot en met donderdag geopend van 8:30 uur tot 17:30 en op vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Is uw advocaat met vakantie?

In dat geval wordt uw zaak door een collega advocaat in de gaten gehouden. Deze zaakwaarnemer is door uw advocaat op de hoogte gebracht van ontwikkelingen die tijdens zijn of haar afwezigheid kunnen spelen. Zijn er ontwikkelingen in uw zaak, dan wordt u natuurlijk op de hoogte gehouden. Heeft u tussendoor prangende vragen, dan kunt u deze bij de zaakwaarnemer neerleggen. Vragen die niet aan deadlines zijn gebonden, worden doorgaans door uw eigen advocaat opgepakt bij terugkomst van de vakantie. Uw advocaat is namelijk volledig op de hoogte van uw zaak en kan het snelste hierin adviseren.

Heeft u tussendoor vragen, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Het hele team van Benthem Gratama wenst u een fijne zomer toe.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten