Waarmee kunnen we u helpen?

-

Een rechtszaak, hoe gaat dat?

Op 30 oktober 2013 organiseren Univé Zwolle en Benthem Gratama Advocaten in samenwerking met vereniging Over de IJssel een enerverende avond voor relaties: in een ludieke rechtbanksetting wordt een waargebeurde rechtszaak nagespeeld.

hamer

Orde!

Benieuwd naar de vragen die advocaten elkaar stellen en hoe de rechter tot zijn of haar oordeel komt? Er is geen tijd om in uw stoel onderuit te zakken want alle aanwezigen mogen meedenken en vragen stellen. Ook tijdens de afsluitende borrel zijn advocaten en verzekeringsspecialisten beschikbaar om persoonlijke en/of zakelijke vragen te beantwoorden.

Initiatiefnemers

Over de IJssel is in 1977 opgericht vanuit de ambtenarenwereld. Voor haar leden maakt zij kortingsafspraken met de aangesloten leveranciers over de aankoop van producten en diensten. Inmiddels zijn dat er al meer dan 200, waaronder Benthem Gratama Advocaten en Univé Zwolle.

1e Netwerkborrel

De vereniging heeft het initiatief van Univé Zwolle en Benthem Gratama Advocaten aangegrepen om de 1e netwerkborrel van Over de IJssel te organiseren. Onder het genot van een hapje kan men in een informele setting verder discussiëren over de rechtszaak, kennismaken met andere leveranciers of gezellig bijpraten met oude bekenden.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten