Waarmee kunnen we u helpen?

-

Drie nieuwe gezichten bij Benthem Gratama

Het team van Benthem Gratama heeft in de afgelopen maanden drie nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. We stellen hen graag aan u voor.

Harriet JanmaatBewindvoerder Wsnp

Ter versterking van de afdeling faillissementen is Harriët Janmaat per april 2013 als bewindvoerder bij Benthem Gratama in dienst getreden. Zij was geruime tijd werkzaam bij Nysingh advocaten-notarissen, waar zij startte als secretaresse/office-manager en vervolgens doorgroeide tot medewerker procuraten en uiteindelijk tot bewindvoerder. Als bewindvoerder wordt zij door de rechtbank aangesteld om erop toe te zien dat een saniet zich houdt aan de regels en verplichtingen, zoals die uit de WSNP voortvloeien.

Remco JoustraAdvocaat ondernemingsrecht

Per 5 augustus is Remco Joustra als advocaat ondernemingsrecht gestart bij Benthem Gratama. Hij heeft ruim 7 jaar ervaring opgedaan binnen de insolventiepraktijk bij KienhuisHoving advocaten en notarissen te Enschede. Bij Benthem Gratama zal hij onder meer optreden als curator in faillissementen en procedures voeren op het gebied van insolventie- en ondernemingsrecht. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor het opstellen en beoordelen van overeenkomsten alsmede advisering en begeleiding van bedrijven bij dreigende faillissementen en doorstarts.

Simone_zw_360Juridisch medewerker ondernemings- en insolventierecht

Simone Kriekaart is per augustus in dienst getreden als juridisch medewerker ondernemings- en insolventierecht. In deze functie ondersteunt zij met name de afdeling faillissementen en ondernemingsrecht. De werkzaamheden variëren van jurisprudentie onderzoek totcontact leggen en houden met schuldeisers. Daarnaast adviseert zij in diverse zaken.

Benthem Gratama is een full service advocatenkantoor met verschillende disciplines onder één dak. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan kennis en inzichten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten