Waarmee kunnen we u helpen?

-

Deken Paul Manning is dinsdagmiddag bij zijn afscheid benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Benthem Gratama feliciteert advocaat Paul Manning met zijn benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving de onderscheiding gisteren bij zijn afscheid als Deken van de Orde van advocaten in het arrondissement Overijssel, tijdens de jaarvergadering van de Orde van Advocaten in Deventer.

Altijd het publieke belang voorop

Paul Manning is sinds 1980 verboden aan Benthem Gratama. Manning was deken sinds 2010, eerst bij het arrondissement Zwolle-Lelystad en na de herindeling van de rechtspraak bij het arrondissement Overijssel. Als deken was hij voorzitter van de Orde van Advocaten in een regio en behandelde klachten over advocaten. Manning was tevens jarenlang bestuurslid van een verpleeghuis in Lelystad.

Commissaris van de Koning Ank Bijleveld en Paul Manning bij zijn benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Commissaris van de Koning Ank Bijleveld heeft Manning geridderd tijdens de jaarvergadering van de Orde. Zij sprak Manning toe en memoreerde daarbij zijn inspanningen ten tijde van de dreigende sluiting van de rechtbank in Almelo bij de herindeling van de rechtspraak:

“U stond welhaast op de barricaden. En het ging u hierbij niet alleen om het belang van advocaten die verder zouden moeten reizen, naar Zwolle. Het ging u ook om de mensen in Twente die verder van een rechtbank zouden zitten, letterlijk. Uw stem heeft geholpen, daar ben ik van overtuigd. U legt gewicht in de schaal.” 

Volgens de Commissaris heeft Manning altijd het publieke belang voorop gezet.
“U staat voor onze rechtsstaat.”

Benthem Gratama wil deze woorden herhalen en bevestigen: van harte Paul!

 

Bron: De Stentor

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten