Menu
NU ONLINE | OAD faillissementen | Verslag 9

NU ONLINE | OAD faillissementen | Verslag 9

+ algemene toelichting

Naar OAD faillissementen
Regeling fosfaatreductieplan 2017 per 1 maart 2017

Regeling fosfaatreductieplan 2017 per 1 maart 2017

De regeling heeft grote gevolgen voor de melkveehouderij, maar leidt ook tot een aantal juridische vragen. Team Agro licht toe.

Lees meer

Nieuws

Nomineren voor MVO Award Regio Zwolle 2017 kan nog t/m vrijdag 21 juli a.s.

In 2017 wordt de MVO Award Regio Zwolle wederom uitgereikt. Bedrijven die op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een echte voortrekkersrol of voorbeeldfunctie hebben, komen in aanmerking voor een nominatie. Met het regionale event krijgen deze bedrijven de waardering die ze verdienen. Nomineren kan deze week nog; t/m vrijdag 21 juli a.s.

(Onrechtmatige?) burenhinder | Kunt u maatregelen nemen?

Blaffende honden, harde muziek, stankoverlast, treiteringen en/of verminderd uitzicht. Het zijn slechts enkele voorbeelden van overlast die u kunt ervaren van uw buren. Wanneer de hinder dusdanig ernstig is dat deze niet meer ‘gewoon’ is, dan hoeft u deze niet te dulden. Er is dan sprake van onrechtmatige hinder.

Informatiemiddag Regeling Fosfaatreductieplan 2017

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rondom de Regeling fosfaatreductieplan 2017, organiseert Benthem Gratama Advocaten op woensdag 24 mei a.s. vanaf 13.30 uur een informatiemiddag over de gevolgen van de Regeling. Tijdens deze middag praten wij u bij over de laatste stand van zaken. Daarnaast is er ruimte voor discussie en vragen.

Als het om uw belangen gaat, maken we ons sterk. Kom maar op!