Waarmee kunnen we u helpen?

vacature advocaat verbintenissen- en aansprakelijkheidsrecht

VACATURE ADVOCAAT VERBINTENISSEN- EN AANSPRAKELIJKHEIDSRECHT

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

ADVOCAAT-MEDEWERKER

 

Bedrijfsprofiel

Benthem Gratama is een middelgroot, full service advocatenkantoor, onderscheidend door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar klanten, medewerkers en samenleving. Wij opereren proactief, pragmatisch, snel en oplossingsgericht. Wij richten ons op de sectoren Onderneming & Organisatie, Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Familie & Gezin.

Wij zijn een no-nonsense kantoor, met ‘echte’ mensen. Wij kennen een informele en plezierige werksfeer. Betrokkenheid bij de klant en kantoor vinden wij van groot belang. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend en we zetten onze teamleden in op die onderdelen waar zij goed in zijn. Ons werk geeft ons plezier, voldoening en energie. Onze kennis en expertise is altijd up-to-date. Wij informeren de klant op een begrijpelijke wijze. Samen met de klant zoeken wij de beste oplossing en begeleiden hem bij het realiseren van zijn doel. Naast de traditionele bijstand bij juridische geschillen, profileren wij ons als strategisch-juridisch betrokken adviseur.

Gelijktijdig met de ontwikkeling van kennis en vaardigheden vinden wij het belangrijk dat onze advocaten zich ook persoonlijk blijven ontwikkelen. Bewustwording en leiderschap zijn daarbij belangrijke thema’s. In samenwerking met ELLLA hebben wij een opleidingsprogramma opgezet waarin persoonlijke ontwikkeling van onze professionals centraal staat.

Het talent dat wij zoeken

Wij zoeken een advocaat met ervaring op het gebied van verbintenissenrecht, het algemene ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Je bent een advocaat die graag in teamverband werkt en ‘netwerken’ zit in je bloed. Je houdt je als vanzelfsprekend bezig met het bouwen aan en onderhouden van contact met partners in onze regio. Jouw vakmanschap staat buiten kijf.

Het team

Wij kiezen niet voor een aanpak per rechtsgebied; bij ons staat de sector centraal. Je werkt voornamelijk in de sector Onderneming & Organisatie. De leden van dit team treden op voor diverse zakelijke klanten in de regio Zwolle, maar ook daarbuiten. Het team is onder meer deskundig in het beoordelen en opstellen van diverse soorten overeenkomsten en algemene voorwaarden, het begeleiden van overnames, het adviseren over rechtsvormen en ondernemingsstructuren en het behandelen van verschillende soorten aansprakelijkheden. Op dit moment bestaat het team uit 11 personen.

Wij bieden

 • Een professionele en ontwikkelgerichte werkomgeving
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Een team van enthousiaste collega’s
 • Interessante cliënten
 • Een open en informele sfeer
 • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden

Jouw profiel

 • Ervaring als advocaat
 • Scherp analytisch vermogen
 • Commercieel vaardig
 • Zelfbewust en communicatief sterk
 • Betrokken en een echte teamspeler
 • Flexibel en ontwikkelgericht

En Nu?

Neem voor meer informatie contact op met Martijn Kerkdijk via +31 (0)6 123 939 18. Je kunt ook direct solliciteren door je CV en motivatie te mailen naar makerkdijk@benthemgratama.nl.

Meer informatie

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten