Waarmee kunnen we u helpen?

Advocaat arbeidsrecht en huurrecht voor zowel middelgrote ondernemers, corporaties als particulieren.

Contact?

Philine Elzerman

Advocaat

Juridische problemen leiden af van uw echte doelen, zoals uw bedrijf mooier of groter maken, prettig werken, gelukkig zijn. Ik los deze voor en met u op, het liefst buiten de rechter om.

Doorvragen tot de kern

Bij het oplossen van uw juridische problemen ben ik een luisterend oor, toegankelijk en geïnteresseerd. Door goed door te vragen kom ik achter de kern van de zaak, maar ook achter wat mijn klanten daadwerkelijk willen bereiken. Willen ze die baan koste wat kost behouden? Moet hun huurder echt weg, of kan de huurprijs toch wat omhoog? Hoe belonen ze hun werknemers voor hun inzet, maar blijven ze toch flexibel?

Knopen doorhakken

De grote lijn verlies ik niet uit het oog en ik zal niet snel verzanden in onbelangrijke details. Ik ben pas tevreden als de zaak echt goed is opgelost, zonder open eindjes. Ik hak met u zo nodig knopen door en voorkom nieuwe problemen.  Zo kunt u zo snel mogelijk terug naar wat werkelijk belangrijk is! En dat waarderen klanten al jaren.

Voor wie werk ik graag

MKB, HR-managers en woningbouwcorporaties.

Track record

  • Opstellen van arbeidsovereenkomsten en personeelsreglementen voor groothandel in levensmiddelen
  • Diverse overlastprocedures vanuit woningbouwcorporaties
  • Opstellen van specifieke huurovereenkomsten voor o.a. de zorgsector
  • Diverse ontslagprocedures statutair directeuren
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten