Waarmee kunnen we u helpen?

Advocaat in de bouw en vastgoed voor ondernemers en particulieren. Houdt van heldere taal en een praktische aanpak.

Sectoren

Contact?

Judith van der Vinne

Advocaat

Ik ben advocaat voor ondernemers en particulieren in, onder meer, consumentenzaken en bouw- en vastgoedzaken, waaronder ook de ‘burenkwesties’. Daarnaast sta ik particulieren bij in sociale zekerheidskwesties. Mijn klanten help ik bij het vinden van een doeltreffende oplossing. Daarbij krijgen mijn klanten van mij altijd een praktisch en eerlijk advies.

Geen vakjargon

Klanten beschrijven mij als nuchter en informeel en mijn aanpak als direct. Dat klopt: ik hou van helder en duidelijk. Geen complex vakjargon maar gewoon begrijpelijke taal. Verwacht van mij dus ook geen lange notities, maar wel een heldere uiteenzetting van uw juridische positie.

Samenwerken met klanten

Vroeger hield ik al van puzzels oplossen. Nu nog. Dit maakt het vak van advocaat voor mij zo interessant; juridische puzzels ontrafelen en samen met de klant de beste aanpak inzetten. Samen met de klant, omdat ik merk dat we sneller een oplossing bereiken als mijn klanten meedenken over de aanpak van hun zaak.

Naast mijn werk houd ik mij bezig met de Beroepsopleiding Advocatuur, ben ik lid van BNI de Wouw en de Zwolse Jonge Balie en ben ik secretaris bij de plaatselijke volleybalvereniging.

Nevenactiviteiten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten