Waarmee kunnen we u helpen?

Advocaat aansprakelijkheidsrecht en verzekeringszaken en procesrecht. Heeft hart voor de zaak, gaat hard voor uw belangen.

Contact?

André Vaarkamp

Advocaat

De wil om te knokken voor ‘de rechtvaardige zaak’ is voor mij een grote drijfveer. Ik houd ervan om belangen te behartigen. In mijn werk komt dit dagelijks tot uiting. Of het nu gaat om een moeizame schaderegeling in een letselschadezaak, het bestrijden van een onterecht afwijzend standpunt van een verzekeraar of het overtuigen van de rechter van ons gelijk. Dat triggert me en haalt het beste in mij boven.

Rechtvaardigheidsgevoel in mijn DNA

Ik heb een sterk gevoel voor recht en onrecht. Al op de kleuterschool werd ik door mijn juffrouw haar kleine advocaatje genoemd. Ik sprong er vaak tussen bij een ruzie of als iemand ten onrechte de schuld kreeg. Soms verdedigend, soms ook in de aanval. Dat ik advocaat ben geworden, is voor mijzelf dan ook geen verrassing. Het rechtvaardigheidsgevoel zit dus ingebakken in mijn DNA.’

Samenwerken met mijn klant

Samen mét de klant en soms ook letterlijk vóór de klant, zo werk ik het liefst. Mijn insteek is pragmatisch maar steeds met oog voor de juridisch inhoudelijke kant van de zaak en de wederzijdse belangen en altijd met één duidelijk doel; het beste resultaat voor mijn cliënten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten