Waarmee kunnen we u helpen?

Faillissement Qlrad B.V.

Faillissement-nummer

C/08/16/58

Rechter-commissaris

mr. A.E. Zweers

Datum uitspraak

09-02-2016 Rechtbank Overijssel

Faillissement details

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Qlrad B.V. t.h.o.d.n. Colon International (KvK: 08189020) is statutair gevestigd te Zwolle en kantoorhoudende te Rietveldstraat 22 te (8013 RW) Zwolle.

De rechter-commissaris heeft bij beschikking d.d. 12 april 2021 bepaald dat de afhandeling van concurrente vorderingen achterwege blijft en dat geen verificatievergadering gehouden zal worden. Omdat er onvoldoende baten zijn om een (gedeeltelijke) uitkering te doen aan de gewone (concurrente) schuldeisers, zullen deze vorderingen niet onderzocht worden; dat heeft immers geen zin.

De rechter- commissaris heeft de slotuitdelingslijst goedgekeurd en bepaald dat deze vanaf 16 juli 2021 voor een periode van 10 dagen voor een ieder ter inzage ligt bij de griffie van de rechtbank Overijssel te Almelo. Deze uitdelingslijst heeft geen betrekking op de gewone (concurrente) vorderingen. Op deze vorderingen kan immers geen uitkering worden gedaan. Slechts op de (hoog)preferente vorderingen zal een gedeeltelijke uitkering plaatsvinden.

Op 27 juli 2021 is de slotuitdelingslijst verbindend geworden, waarmee het faillissement officieel is beëindigd.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten