Waarmee kunnen we u helpen?

Faillissement Molenberg B.V.

Faillissement-nummer

F 08/17/87

Rechter-commissaris

mr. A.H. Margadant

Datum uitspraak

15-03-2017 Rechtbank Rechtbank Overijssel, locatie Almelo

Faillissement details

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Molenberg B.V., h.o.d.n. Epos Press, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 05081744, is gevestigd en kantoorhoudende te (8013 PH) Zwolle aan de Faradaystraat 17.

Per 1 juli 2021 is mr. D. Meulenberg ontslag verleend als curator in verband met het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd. Mr. Kerkdijk is aangesteld als nieuwe curator.

Inmiddels is duidelijk dat het actief slechts toereikend is om de algemene faillissementskosten gedeeltelijk te voldoen. Geen van de crediteuren kan een uitkering op haar vordering tegemoet zien. Bij vonnis d.d. 8 maart 2022 van de rechtbank Overijssel is het faillissement opgeheven wegens gebrek aan baten. Alle betrokkenen zijn hiervan rechtstreeks op de hoogte gesteld.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten