Waarmee kunnen we u helpen?

-

Terugblik op een mooi event: RMV Hardenberg 2017 | Benthem Gratama Advocaten was erbij

Benthem Gratama was erbij op RMV Hardenberg 2017. Wat hebben we genoten van dit mooie event! Tijdens de 3 beursdagen hebben we ons kunnen onderdompelen in de wereld van de rundveehouder, hebben we veel leuke contacten opgedaan en klanten en relaties kunnen ontvangen in onze stand. De sfeer op de beurs was top, mede door de goede verzorging vanuit de organisatie en het fijne publiek. Ook onze Informatiebijeenkomst fosfaatrechtenstelsel 2018 had een mooie opkomst.

Een korte terugblik…

 

Informatiebijeenkomst fosfaatrechtenstelsel 2018

Team Agrarisch & Grondzaken van Benthem Gratama Advocaten organiseerde speciaal voor melkveehouders een vrijblijvende Informatiebijeenkomst fosfaatrechtenstelsel 2018 op woensdag 1 november jl. tijdens RMV Hardenberg 2017. De bijeenkomst werd goed bezocht.

Advocaten Corneline van Staveren en Esther Wijnne-Oosterhoff van Team Agrarisch & Grondzaken informeerden en praatten hen o.a. bij over het arrest van 31 oktober en de gevolgen voor de melkveesector n.a.v. het arrest. Ook werd vooruit geblikt naar het fosfaatrechtenstelsel in 2018 en was er ruimte voor vragen & discussie.

Wij bedanken hierbij alle betrokken deelnemers voor hun komst!

 

Raad & WINactie! | Ballonvaart

Bezoekers aan onze stand konden kans maken op een ballonvaart door mee te doen met onze Raad & WINactie. In de stand stond daarvoor een heuze echte luchtballonmand (met dank aan IkeAir), waarbij men kon raden naar het aantal ballonnen in het net boven de mand. Degenen die het aantal goed hebben of er het dichtst bij zitten, maken kans op deze prachtige prijs. Aanstaande maandag maken we de winnaar(s) bekend!

 

Event vlogs

Event vlogger Jacoline Peek interviewde melkveehouder Jan en Corneline van Staveren na de informatiebijeenkomst fosfaatrechtenstelsel 2018 en vlogde midden op de beursvloer met Esther Wijnne-Oosterhoff en Jan Teun Fuller van Team Agrarisch & Grondzaken. Van fosfaatrechtadvies tot kans maken op een ballonvaart voor 5 personen! Het kon allemaal bij ons op de stand:

 

Wij kijken met veel plezier terug op een goede beursdeelname en bedanken de organisatie voor alle goede zorgen. Volgend jaar zijn wij er weer bij!

Contact & advies

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld het fosfaatrechtenstelsel of pacht, neem dan gerust contact met ons op.

 

Team Agrarisch & Grondzaken 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten