Menu

Benthem Gratama adviseert bij verkoop stadioncomplex Zwolle

Een dochteronderneming van BAM heeft het stadioncomplex in Zwolle verkocht aan de Lenferink Groep. Benthem Gratama adviseerde de Lenferink Groep bij deze aankoop.

Lenferink Groep houdt zich bezig met het beleggen in vastgoed in heel Nederland. De aankoop van het stadioncomplex in Zwolle is een mooie aanvulling op de portefeuille van de Lenferink Groep.

In het afgelopen half jaar is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van de aankoop met als resultaat de overdracht op 30 juni jl. De Lenferink Groep is voornemens te investeren in het stadioncomplex en wil meer winkels en activiteiten aan gaan trekken.

Namens Benthem Gratama was Martijn Kerkdijk betrokken bij de totstandkoming van deze transactie.

Nieuws

Benthem Gratama organiseert informatiebijeenkomst fosfaatrechtenstelsel 2018 | Woensdag 1 november a.s. op RMV Hardenberg 2017

Voor melkveehoudend Nederland stond een belangrijk deel van 2017 in het teken van de Regeling fosfaatreductieplan 2017. Team Agrarisch & Grondzaken van Benthem Gratama Advocaten organiseert daarom speciaal voor melkveehouders een vrijblijvende informatiebijeenkomst op woensdag 1 november a.s. tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg.... Lees meer

Wat is de maximale betaaltermijn die leverancier en afnemer contractueel overeen kunnen komen?

Een betaaltermijn van 75, 90 of zelfs 120 dagen? Vóór 1 juli 2017 was dit eerder regel dan uitzondering in contracten tussen het grootbedrijf en leveranciers in het MKB. Per 1 juli 2017 trad de Wet uiterste betaaltermijn van 60 dagen voor grote ondernemingen in werking. Een aanzienlijke verandering met betrekking tot contractueel overeengekomen betalingstermijnen in Business-to-Business (B2B)-relaties.  ... Lees meer

Als het om uw belangen gaat, maken we ons sterk. Kom maar op!