Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama Advocaten versterkt Agro Team

Sjoerd Commijs

Met ingang van 1 januari 2017 is Sjoerd Commijs als partner toegetreden bij Benthem Gratama Advocaten. Sjoerd heeft ruim 25 jaar ervaring in de agrarische en bestuursrechtelijke adviespraktijk. Hij houdt zich bezig met grondzaken in ruime zin van het woord (pacht, erfpacht, koop-verkoop, projectontwikkeling, onteigening, bedrijfsoverdracht, etc). Daarnaast is hij voorzitter van de specialisatie vereniging van Agrarisch Recht Advocaten.

Met de komst van Sjoerd Commijs wordt het Agro team Benthem Gratama, dat inmiddels bestaat uit 10 advocaten vanuit verschillende disciplines, nog verder versterkt. Het Agro team richt zich  op de agrarische sector en zaken in het landelijke gebied. Het team bedient ondernemers, particuliere grondbezitters, instellingen en overheden in heel Nederland.

Benthem Gratama Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met 21 fee-earners. Het kantoor focust zich vooral op Bouw- en Vastgoed, Agro, Risicomanagement (waaronder insolventie) en Personen- en familierecht en heeft in die sectoren inmiddels een stevige positie opgebouwd.

 

Door: Agro Team Benthem Gratama Advocaten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten