Waarmee kunnen we u helpen?

-

Benthem Gratama op Bouw Compleet 2016, de ontmoetingsplaats voor bouwend Nederland

benthem-gratama-op-bouw-compleet-2016-header-banner

Benthem Gratama is dit jaar vertegenwoordigd op de beursvloer van Bouw Compleet in Hardenberg van 11 t/m 13 oktober 2016; dé vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland op het gebied van bouw.

Waar vindt u ons?

Bezoek ons op stand 437 in hal 4. Kom gerust langs voor een kop koffie!

benthem-gratama-op-bouw-compleet-1

Programma

Kennistheater | hal 1

Bezoek ook het kennistheater op de beursvloer in Hal 1. Volg hier korte en inspirerende lezingen over o.a. BIM en aanbestedingen. Ook wij verzorgen hier dagelijks een interactieve workshop over het gebruik van de algemene voorwaarden:

WORKSHOP

“Hoezo, onze algemene voorwaarden buitenspel?!”

Wil je met succes je op algemene voorwaarden kunnen beroepen of juist met succes de algemene voorwaarden van de ander kunnen afwijzen, dan vraagt dit bijzondere oplettendheid. Hoe zit dit precies? Doet mijn bedrijf het wèl goed? Weet u het? Test uw kennis en laat uzelf verrassen bij deze interactieve workshop.

 

bram-van-de-kamDoor: mr. B. (Bram) van de Kam
Dagelijks om 15.15 uur  &  19.15 uur

 

 

 

Test uw kennis over het gebruik van algemene voorwaarden

Doe mee met onze kennisquiz en maak kans op een drone!

 

Tip!
Nieuw artikel over het gebruik van algemene voorwaarden

De meeste ondernemingen in de bouwsector hanteren algemene voorwaarden. In de praktijk gebeurt het vaak dat beide contractspartijen naar hun eigen algemene voorwaarden verwijzen; de ene partij beroept zich in de offerte op haar leveringsvoorwaarden, terwijl opdrachtgever in zijn opdrachtbevestiging zijn inkoopvoorwaarden van toepassing verklaart. Welke algemene voorwaarden zijn dan van toepassing en welke niet? Deze situatie staat bekend als de ‘battle of forms’. Hoe komt u als ‘winnaar’ uit deze strijd?

Lees hier het nieuwe artikel van mr. J. (Judith) van der Vinne

 

Komt u ook?

Vergeet niet om u vooraf te registreren:

Vraag uw gratis e-tickets aan!

 

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten